Política 03/10/2012

Barcelona debatrà en un ple el seu suport a l'autodeterminació de Catalunya

El debat es farà arran d'una moció del grup municipal Unitat per Barcelona (UxB - ERC+Dcat+Rcat-), inspirada en la que va aprovar el Parlament

Efe
1 min

BarcelonaEl ple de l'Ajuntament de Barcelona debatrà en el pròxim ple el seu suport al dret d'autodeterminació de Catalunya i a la celebració d'una consulta popular durant la pròxima legislatura, en la línia de la moció que va aprovar el 27 de setembre el Parlament. Ho ha anunciat aquest dimecres el president del grup municipal d'UxB, Jordi Portabella (ERC).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El debat es farà arran d'una moció del grup municipal independentista Unitat per Barcelona (UxB - ERC+Dcat+Rcat-), inspirada en la que va aprovar el Parlament, en què es "constata la necessitat que el poble de Catalunya pugui determinar lliure i democràticament el seu futur col·lectiu".

També s'insta el Govern de la Generalitat, "com ha fet el Parlament de Catalunya, a fer una consulta prioritàriament dins la pròxima legislatura".

La declaració també expressa el reconeixement a "l'enorme èxit" de la massiva manifestació del passat 11 de setembre a Barcelona, sota el lema "Catalunya, nou Estat d'Europa".

stats