Política 24/02/2013

Corinna, l'amiga del rei: "Mai he cobrat ni un euro dels contribuents espanyols"

En el segon lliurament de l'entrevista a 'El Mundo', l'alemanya assegura que ha ajudat "gratuïtament" el govern espanyol i l'han pagada "algunes empreses privades que volien expandir-se globalment". Assegura que no tornarà a Espanya mentre la seva presència causi "controvèrsia"

Ara
1 min
Corinna, a la portada d''El Mundo'

BarcelonaCorinna zu Sayn-Wittgenstein, l'amiga íntima del rei Joan Carles, assegura que "mai ha cobrat ni un euro dels contribuents espanyols". En el segon lliurament de l'entrevista concedida a 'El Mundo', l'alemanya remarca que ha ajudat "gratuïtament" el govern espanyol en algunes ocasions, i que l'han pagada "algunes empreses privades que volien expandir-se globalment". "La col·laboració que he prestat al govern espanyol, quan se m'ha demanat, ha sigut sempre delicada, confidencial. Són assumptes classificats, situacions puntuals que he ajudat a solucionar pel bé del país".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Corinna adverteix que si "algú" vol utilitzar-la "contra la família reial", que "no" comptin amb ella, i assegura que no tornarà a Espanya mentre la seva presència causi "controvèrsia".

Tanmateix, revel·la que el monarca espanyol va demanar-li ajuda per col·locar el seu gendre en una feina millor. "El rei [Joan Carles] em va demanar que ajudés l'Iñaki a trobar una feina feina apropiada en una organització internacional i reconeguda. Em vaig decepcionar quan no va acceptar l'oferta de Laureus".

stats