Política 23/01/2015

CDC replica a Duran: "El 27-S hi haurà canvis segur, s'interpretin com a plebiscitàries o no"

Lluís Corominas adverteix que el seu partit no canviarà el seu full de ruta cap a la independència encara que Unió no s'hi sumi

Acn
1 min
Artur Mas conversa amb Josep Rull i Lluís Corominas durant la reunió del comitè executiu nacional de CDC / ACN

BarcelonaEl dirigent de CDC i secretari general adjunt de CiU, Lluís Corominas, ha replicat aquest divendres a la tarda al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que havia negat que el 27-S pugui interpretar-se com un plebiscit i havia afirmat que no té por de perdre càrrecs si és el preu per ser coherent. Corominas ha dit a Catalunya Ràdio que, en qualsevol cas, les eleccions de la tardor seran transcendents. "Passi el que passi, hi haurà canvis segur el 27-S, s'interpretin com a plebiscitàries o no", ha sentenciat, i ha afegit que les eleccions estan plantejades perquè els ciutadans decideixin si estan a favor o en contra de la independència de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Corominas ha avisat que Convergència no canviarà el seu full de ruta i espera que Unió el comparteixi per continuar junts. "El que sí que ens agradaria és que poguéssim fer el full de ruta conjuntament, perquè creiem que això suma, però si no, haurem d'anar amb tots aquells que comparteixin aquest full de ruta, i si Unió no el comparteix, ho respectarem", ha afegit.

stats