Política 08/01/2015

Les Corts Valencianes debatran de nou derogar els privilegis dels expresidents

Es tracta d'una proposició de llei presentada per Esquerra Unida del País Valencià (EUPV)

Acn
1 min
El president del PPCV, Francisco Camps, rep l'aplaudiment dels diputats del PP després de ser investit president del govern valencià per tercera vegada consecutiva /ACN

ValènciaLes Corts Valencianes debatran la setmana vinent una proposició de llei per derogar la llei de privilegis dels expresidents de la Generalitat Valenciana, a proposta d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV). Així ho ha explicat el portaveu de la formació, Ignacio Blanco, que ha assenyat que EUPV porta de nou al parlament aquesta proposició "perquè es mantenen totes les raons que vàrem argüir l'any 2012". Blanco ha afegit "en aquests moments tenim diversos ex presidents que estan o han estat fent ús de diverses prerrogatives que nosaltres entenem que són privilegis". En aquest sentit ha assenyalat els casos de Francisco Camps i José Luis Olivas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Del primer ha dit que "el menyspreu notori i flagrant de la legalitat que la Fiscalia Anticorrupció li atribueix, fa absolutament incompatible amb que ocupi un lloc en el Consell Jurídic Consultiu i amb que gaudeixi d'una sèrie de privilegis com són el cotxe oficial, xofer, despatx, personal de suport o de confiança, etcètera".

"El senyor Camps faria bé en dimitir de totes les seues responsabilitat, començant per l'escó que encara ocupa de quan en quan, però normalment roman buit, a les Corts Valencianes", ha afegit.

Sobre l'expresident de la Generalitat Valenciana, José Luis Olivas, el portaveu d'EUPV ha dit que "està a punt de seure's en la banqueta per frau fiscal i al qual afecten altres tipus d'investigacions judicials o de la Fiscalia".

stats