Política 28/10/2013

Cospedal proclama que el PP és l'únic partit que "sempre" està amb les víctimes

Augura que amb la presó permanent revisable cap tribunal tornarà a desvirtuar la llei espanyola

Agències
2 min

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha negat aquest dilluns que existeixi una "divergència" entre les víctimes de terrorisme i el seu partit i ha defensat que el PP "sempre" ha estat al seu costat. "Saben perfectament bé els que m'estiguin escoltant i els representants de les víctimes del terrorisme que estic dient absolutament la veritat", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de presidir una reunió amb els vicesecretaris generals i portaveus parlamentaris a la seu del PP, Cospedal ha afirmat que no troba "que hi hagi una divergència i hagi d'haver un retrobament entre el PP i les víctimes", perquè aquest partit "sempre ha defensat les víctimes".

"És l'únic partit que sempre ha estat al costat de les víctimes del terrorisme. Ho dic amb tota tranquil·litat, amb tot el convenciment, i ho dic amb tota legitimitat", ha insistit, alhora que ha acceptat que "hi hagi persones que avui pensin que el PP ha de fer altres coses".

Sobre la concentració d'aquest diumenge passat a Madrid en protesta per la sentència del Tribunal d'Estrasburg contrària a la doctrina Parot, Cospedal ha destacat que el PP va estar amb les víctimes i "hi tornarà a estar, com sempre". "Altres partits no hi eren. Alguns perquè no han estat mai amb les víctimes i altres perquè només hi són quan els interessa", ha afegit, per després recalcar que per això no van rebre ni l'"aplaudiment" ni el "retret".

"Va ser el PP el que, des del Govern, en l'anterior etapa de govern del PP, va aprovar la llei de compliment íntegre de les penes i és el PP el que ha presentat a través reforma del Codi Penal la presó permanent revisable", ha destacat, per després afegir que amb "l'aplicació a Espanya de la presó permanent revisable mai més un tribunal de fora del nostre país podrà desvirtuar o aplicar d'una manera diferent del que fa la doctrina del Tribunal Suprem o del Tribunal Constitucional les lleis penals espanyoles".

stats