Política 18/05/2014

El president de les Corts Valencianes alerta que "l'odi" als polítics aboca a "prémer el gallet"

Juan Cotino denuncia el "creixent clima d'animadversió cap a la classe política" esperonat per certs sectors "de manera irresponsable"

Efe
1 min

ValènciaEl president de les Corts Valencianes, el popular Juan Cotino, ha afirmat aquest diumenge que "l'odi" cap als polítics aboca de vegades a "la bogeria de prémer el gallet". Ho deia en relació al recent assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, a mans de dues dones per una venjança laboral. Segons Cotino, en la societat espanyola "existeix un creixent clima d'animadversió cap a la classe política, esperonat en moltes ocasions des de determinats sectors de manera irresponsable".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"S'està generant una creixent rancúnia cap a les persones que exerceixen la funció pública a partir d'acusacions que calen en la societat, al marge que algunes poden tenir base real i siguin condemnables", ha afegit aquest càrrec institucional del PP valencià. "Aquest rebuig transformat en odi extrem pot acabar per abocar en la bogeria de prémer el gallet contra algú, com s'ha vist aquesta setmana amb l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó", ha agregat.

stats