Política 14/03/2013

Crespo nega haver tingut mai cap dipòsit o compte bancari "ni a les illes Caiman ni a l'estranger"

Convergència nega, en un comunicat, les dades contingudes a l'informe de l'Agència Tributària

Ara
1 min
L'exalcalde de Lloret i diputat de CiU al Parlament, Xavier Crespo, a la sortida  del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on va declarar dimarts.

BarcelonaL'exalcalde de Lloret de Mar (la Selva), Xavier Crespo, assegura que "no té ni ha tingut mai cap dipòsit o compte bancari a les illes Caiman ni a l'estranger". El diputat de CiU nega així el contingut d'un informe de l'Agència Tributària que detecta un enviament d'"una gran quantitat de diners" a les illes Caiman per part de Crespo realitzat el 17 de febrer del 2002. Aquest dijous, Crespo ha negat haver evadit mai diners i ha recordat que el 2002 "no era ni alcalde de Lloret de Mar ni exercia la política". L'informe de l'Agència Tributària es troba en mans del fiscal anticorrupció Fernando Bermejo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les breus explicacions sobre Crespo es contenen en un comunicat enviat per Convergència Democràtica de Catalunya, el contingut exacte del qual diu: "En relació a les informacions aparegudes avui en diferents mitjans de comunicació on es diu que l'exalcalde de Lloret de Mar i diputat de CiU, Xavier Crespo, va evadir fons a les illes Caiman el 2002, segons un informe d'Hisenda, s'exposa que: El senyor Crespo manifesta que no té ni ha tingut mai cap dipòsit bancari o compte bancari ni a les illes Caiman ni a l'estranger. A més, manifesta que el 2002 no era ni alcalde de Lloret de Mar ni exercia la política".

Curiosament, en el comunicat no hi ha cap frase textual de Crespo, però tampoc sembla redactat en nom del partit, sinó que es limita a exposar les declaracions fetes per un tercer.

stats