Política 24/07/2019

El líder del PP canta Manolo Escobar enmig del ple per instar Torra a "fer-li la vida agradable"

El president respon que, el pròxim cop, reciti la banda sonora de 'Titanic'

Ara
1 min
El futur president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, a l’hemicicle del Parlament.

BarcelonaEl cap de files del PP al Parlament, Alejandro Fernández, ha fet una intervenció inesperada aquest dimecres al Parlament. En el marc del debat monogràfic sobre la "Catalunya real", i després de qualificar l'independentisme de moviment "populista", Fernández ha arrencat a cantar enmig del ple. Dirigint-se al president de la Generalitat, Quim Torra, ha entonat Manolo Escobar per reclamar "convivència". "Solo te pido que me hagas la vida agradable aunque nada coincida contigo", ha cantat Fernández.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Prèviament havia carregat contra el sobiranisme per complir, segons ell, les tres màximes del populisme: un enemic extern –Espanya–, un remei "màgic" –la independència– i el "messianisme", encarnat, segons ell, per Artur Mas i Carles Puigdemont.

En el torn de rèplica, el cap de l'executiu, Quim Torra, ha contestat que no podia qualificar l'independentisme de "populista" mentre el PP a Espanya ha pactat amb Vox, que és el "populisme feixista". "El problema greu de convivència el té Espanya, perquè li ha aparegut aquesta força", ha conclòs Torra. També s'ha referit a la cançó que ha recitat Alejandro Fernández, recomanant-li que, la pròxima vegada, en canti una altra: la banda sonora de 'Titanic'.

stats