Política 16/09/2012

La delegada del govern espanyol evita els periodistes per no parlar de l'estat propi

En un acte en què l'han nomenat sòcia d'honor dels Amics de la Guàrdia Civil Sicoris de Lleida, volien preguntar-li què opina de l'increment del sobiranisme català i no ha volgut fer declaracions

Acn / Ara
1 min
Imma Manso i Llanos de Luna, a la dreta, en l'acte en què han estat nomenades sòcies d'honor de l'Associació Amics de la Guàrdia Civil Sicoris, de Lleida / ACN

LleidaL'Associació d'Amics de la Guàrdia Civil Sicoris de Lleida ha nomenat aquest diumenge sòcies d'honor la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, i la delegada a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'entitat, que va néixer fa dos anys i té 500 socis, ja ha atorgat aquest títol a tres generals en actiu i a dos més que són a la reserva, encara que, segons el seu president, Jordi Capdevila, qualsevol soci de l'entitat pot arribar a rebre aquesta distinció.

Durant l'acte, Llanos de Luna ha evitat parlar amb els mitjans de comunicació, que li volien preguntar sobre el procés de transició de Catalunya cap a l'estat propi. En tots els actes públics, és una norma no escrita que els càrrecs que hi assisteixen atenguin els mitjans i acceptin preguntes sobre l'acte, però també sobre l'actualitat en general. És poc habitual que s'hi neguin, i sol obeir al fet que no volen respondre determinades preguntes que saben que els faran.

stats