RELLEU A LA DELEGACIÓ DE PARÍS
Política 14/03/2011

El cònsol honorari de Lituània a Barcelona rellevarà Apel·les Carod a la delegació de París

Miquel Vila Regard presideix l'Associació de Premsa Professional i és membre del Cercle d'Estudis Sobiranistes i de la Fundació Catalunya Oberta

Redacció
1 min

BarcelonaEl Consell Executiu cessarà aquest dimarts al delegat de la Generalitat a París, Apel·les Carod-Rovira, i nomenarà en el seu lloc a Miquel Vila Regard, segons han confirmat fonts del Govern a l'ACN. Vila exerceix com a cònsol honorari de Lituània a Barcelona i presideix l'Associació de Premsa Professional (APP), una organització amb seu a la capital catalana que representa a 60 editorials i més de 200 publicacions professionals. A més havia integrat el Cercle d'Estudis Sobiranistes que liderava l'ara diputat i dirigent de Solidaritat Alfons López-Tena. Vila és també membre de la Fundació Catalunya Oberta, vinculada a l'ala més liberal de Convergència Democràtica de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Vila prendrà el relleu d'Apel·les Carod-Rovira, que durant gairebé tres anys ha dirigit la delegació de París. Carod va ser nomenat a mitjans de 2008 pel govern tripartit i es va convertir en el primer delegat amb funcions diplomàtiques de la Generalitat a França. Queda encara saber què passarà amb els delegats que la Generalitat té a Berlín (que segurament ocuparà un militant d'Unió), Londres, Buenos Aires i Nova York. La principal d'elles, la de Brussel·les, va ser ocupada per Juan Prat, que havia estat ambaixador espanyol davant l'OTAN durant el govern d'Aznar.

stats