Política 12/12/2016

Demòcrates posa en marxa la campanya pel 'sí' al referèndum

El partit farà dijous el primer acte de la campanya, que compta amb la col·laboració de personalitats com Jordi Graupera, Uriel Bertran, Bernat Dedéu i Anna Arqué

Gerard Pruna
1 min
Antoni Castellà i Núria de Gispert, dues de les cares més conegudes del nou partit.

BarcelonaDemòcrates posa en marxa la campanya pel 'sí' de cara al referèndum d'independència previst per al setembre. El partit presentarà demà els eixos d'una campanya que començarà dijous al vespre amb un acte al barri barceloní del Poblenou, i ho farà acompanyat de personalitats alienes al partit com ara els periodistes Jordi Graupera, Bernat Dedéu i Enric Vila, l'economista Elisenda Paluzie i el dirigent de Solidaritat Catalana per la Independència Uriel Bertran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tots ells seran demà a l'acte de presentació de la campanya, amb què Demòcrates vol posar fil a l'agulla al procés. El portaveu del partit, Antoni Castellà, insisteix sovint que no es pot esperar més temps a iniciar la campanya per guanyar el referèndum, per la qual cosa la formació ha decidit posar en marxa ja la seva pròpia iniciativa a l'espera que els independentistes facin un pla conjunt.

Fa dues setmanes, Demòcrates ja va demanar no esperar a l'aprovació dels pressupostos per iniciar la campanya pel referèndum, i va reclamar convocar la mesa d'entitats i partits que, finalment, es trobarà el 23 de desembre.

stats