Política 02/05/2014

Detingut l'home que va cremar la bandera espanyola de l'Ajuntament de Terrassa

És un veí de la ciutat que no pertany a cap partit ni entitat vinculada a l'independentisme

Europa Press
1 min

TerrassaLa Policia Local de Terrassa (Barcelona) ha detingut aquest divendres al matí l'home que dimecres va calar foc a la bandera espanyola que onejava al balcó de l'Ajuntament, després d'accedir a les instal·lacions fent-se passar per un treballador de manteniment. Fonts policials han explicat a Europa Press que es tracta de José C.B., d'uns 45 anys, veí de la població i que no pertany a cap partit, associació ni entitat vinculada amb l'independentisme català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han informat, aquesta persona havia treballat anteriorment en una empresa de manteniment, per la qual cosa "sabia perfectament com havia d'anar vestit i què havia de dir" per accedir a l'interior de l'edifici.

També han sostingut que per a la seva identificació han resultat claus els vídeos registrats per les càmeres de seguretat de l'Ajuntament i els testimonis del personal municipal que van arribar a entaular conversa amb ell.

El consistori va presentar el mateix dimecres una denúncia d'ofici a l'entendre que havia comès dos delictes: accedir al despatx de l'alcalde usant una personalitat falsa i cremar la bandera.

L'individu es troba detingut en espera de comparèixer davant del jutge, tot i que abans passarà a disposició dels Mossos d'Esquadra.

stats