Política 24/07/2015

Dolors Camats: "Abans d'anar a la manifestació de l'11-S vull saber en què es convertirà la Meridiana"

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' confirma que Rabell serà el candidat de Catalunya Sí que es Pot

Ara
1 min
Dolors Camats a l'entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio' / Twitter

Barcelona"Tenim clar que el número u de la llista serà el candidat a ser president". Així s'ha expressat la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, sobre el cap de la llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'. Camats ha afegit que per decidir el candidat "s'han posat d'acord de seguida" i que Rabell té un perfil "excel·lent". "La posada en escena de Junts pel Sí està molt preparada però hi ha coses bàsiques que no les havien parlat abans", ha apuntat Camats, que ha opinat que aquesta candidatura està pensada perquè Artur Mas sigui el president de la Generalitat, "diguin el que diguin".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la seva presència a la manifestació de l'11-S, Camats ha expressat que l'ANC i Òmnium donen suport a una llista, Junts pel Sí, i conseqüentment, abans d'anar a l'11-S, vol saber "en què es convertirà la Meridiana". No obstant, Camats ha afirmat que Catalunya viu una situació "d'emergència nacional" i que "només es pot resoldre donant la veu a la gent".

Camats ha apuntat que "el gran rival de Catalunya Sí que es Pot no és la candidatura de Mas", perquè es tracta d'una aposta "en positiu" a favor del rescat social.

stats