DRET A DECIDIR
Política 16/07/2014

El president de Freixenet, sobre la reunió Mas-Rajoy: "Catalunya és molt pactista. Crec que és una virtut"

En declaracions a TV3, Josep Lluís Bonet diu que està a favor de fer una consulta sempre que sigui "legal i acordada", malgrat que no contempla un "escenari" d'independència per a Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaEl president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, veu amb "optimisme" i "esperança" les relacions entre Catalunya i Espanya perquè "parlant, la gent s'entén", i considera que Artur Mas i Mariano Rajoy seran capaços d'arribar a un acord en la reunió prevista per a aquest mes, per tornar a trobar l'encaix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Catalunya és molt pactista. Crec que això és una virtut", ha afirmat Bonet en una entrevista aquest dimecres a 'Els matins', de TV3, en què s'ha mostrat obert a la celebració d'una consulta sobre l'autodeterminació de Catalunya sempre que sigui "legal i acordada" amb l'Estat. Tanmateix, i preguntat sobre si la seva empresa es plantejaria deixar Catalunya en cas d'independència, Bonet ha assegurat que no contempla la "hipòtesi" d'aquest "escenari" perquè està convençut que no es produirà. "Formem part d'un conjunt, que és una realitat, i que és Espanya i Europa", ha subratllat el president de Freixenet.

stats