Política 15/03/2013

Rajoy, sobre la resolució del Parlament: "És inevitable que no em sembli bé allò que no estigui dins la llei"

El president espanyol diu que, en el debat entre el seu govern i el d'Artur Mas, ell té "l'obligació de respectar la llei"

Acn
1 min
El president espanyol, Mariano Rajoy, aquest dijous a Brussel·les / EFE

Brussel·lesEl president espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous que en el debat sobre el futur de Catalunya té "l'obligació de respectar la llei". "Tot el que estigui dins la llei, al president del govern li semblarà bé, i el que no hi estigui, és inevitable que no em sembli bé", ha defensat Rajoy en ser preguntat sobre la resolució del Parlament que demana un diàleg entre els governs espanyol i el català per la possibilitat de celebrar un referèndum.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una roda de premsa a Brussel·les, el president espanyol i líder del PP ha dit que respecta "totes les opinions", però que "no es tracta de generar problemes ni altres tipus de coses". El president espanyol s'ha negat a precisar clarament si iniciar una negociació per la possibilitat de celebrar un referèndum quedaria estrictament fora de la llei. Rajoy simplement ha indicat que "dins de la llei hi ha tot el que suposi respectar la llei".

stats