DRET A DECIDIR
Política 03/10/2013

CDC avisa Duran que "no ajuda" a la credibilitat de CiU i que serà "intransigent" amb el programa

Josep Rull adverteix al líder d'Unió que "els partits seriosos no fan interpretacions i reinterpretacions del seu contracte amb la gent"

Acn
1 min
"No m'ho diguis, no  m'ho puc creure"

BarcelonaEl secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha avisat el líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, que les seves declaracions "no ajuden" CiU a "guanyar credibilitat" davant els electors i a "explicar-se bé". "Els partits seriosos no fan interpretacions i reinterpretacions del contracte que tenen amb la gent", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rull ha advertit en declaracions a La Xarxa que CDC serà "intransigent" a l'hora de complir el seu programa electoral, alhora que ha recordat a Unió que la seva última ponència política parlava d'estat propi.

El convergent, que ha titllat de "quimèrica" la tercera via de Duran, ha reconegut "algunes arestes" en la relació amb Unió, però ha admès que encara hi ha espai "per recórrer plegats" amb els democristians.

Pel que fa a la tercera via, ha indicat, tal com va publicar l'ARA, que CDC només acceptarà incloure-la a la consulta si hi ha garanties de Rajoy de fer "una reforma de la Constitució àmplia que hauria d'incloure el PSOE i el PP".

stats