Política 25/06/2013

Duran acusa "TV3, RAC1, CDC i alguns d'Unió" d'aplanar el terreny electoral a ERC

En una gravació difosa pel 'Diari de Girona' i procedent d'un discurs als militants a porta tancada, el líder democristià diu que ERC no té "ni idea de responsabilitat de governar" i posa en dubte el procés sobiranista

Ara
1 min
SOU EXTRA DEL PARTIT Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió i secretari general de CiU, és l'únic líder polític català, juntament amb Alícia  Sánchez-Camacho (PP), que cobra un sou complementari del partit en concepte de despeses de representació i de dietes. Concretament, Duran cobra 28.848 euros extra a l'any.

BarcelonaEscolta aquí la gravació polèmica difosa pel 'Diari de Girona'

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Josep Antoni Duran i Lleida considera que alguns mitjans de comunicació, com TV3 i RAC1, així com alguns càrrecs de Convergència i també d'Unió "estan aplanant el terreny a ERC" perquè guanyi les pròximes eleccions, alhora que considera que el procés sobiranista s'anirà desinflant amb el pas del temps.

Així es va expressar el líder d'Unió davant 200 càrrecs del partit divendres passat en una assemblea intercomarcal a Girona, segons una gravació a la qual ha tingut accés el 'Diari de Girona'. A la gravació, també se sent Duran dient que a ERC no tenen "ni puta idea de responsabilitat de governar".

El líder democristià va refredar les expectatives sobre una consulta sobiranista i va reptar els assistents a "trobar-se d'aquí a quatre anys i veurem en què ha quedat aquest procés de transició nacional". Duran també va ironitzar sobre els alcaldes que pengen l'estelada al balcó.

stats