CAP AL 20-N
Política 07/11/2011

Duran creu que Chacón s'hauria de disculpar per alinear-se sempre amb el PSOE

El candidat de CiU diu que no és ell que s'ha de disculpar pel PER. Segueix en la seva línia agressiva contra la candidata del PSC i l'acusa de "mentir"

Oriol March
1 min
Duran, a l'Amistat de Mollerussa

LleidaEl candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, té una especial fixació amb Carme Chacón, candidata del PSC i ministra de Defensa. Als seus mítings, Duran acostuma a carregar-hi amb força. Aquesta tarda, a Lleida, ho ha tornat a fer. "Jo no he de demanar perdó per les meves paraules sobre el PER, perquè no vaig ofendre ningú; en tot cas, qui ha de demanar disculpes és Carme Chacón per haver-se alineat els últims tres anys sempre amb el PSOE per anar contra Catalunya", ha etzibat el candidat de CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran li ha volgut recordar a Chacón que, fa tres anys, va prometre al debat de TV3 que votaria "abans que ningú" a favor de Catalunya. "I no ho ha fet mai, i d'oportunitats n'ha tingut moltes", ha argumentat el candidat de CiU. "Chacón va mentir i això ofèn", ha sentenciat. Sobre el cas de presumpta corrupció que plana sobre el ministre de Foment, José Blanco, ha assegurat que respecta la presumpció d'innocència.

stats