Política 04/04/2014

Duran defensa acords CiU-PSC sobre temes "rellevants" més enllà de BCN World

El líder d'Unió aposta per buscar pactes amb els socialistes que "donin estabilitat a qüestions centrals, com hauria de ser també la llei electoral"

Ara
1 min
El portaveu de CiU a Madrid i secretari general de la federació nacionalista a la tribuna del Congrés.

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat aquest divendres teixir acords entre CiU i PSC en temes "rellevants", que vagin més enllà del pacte de la setmana passada al voltant del projecte de BCN World. En la seva carta web setmanal, Duran ha recordat que ell "sempre" ha defensat que és "bo per a Catalunya" que CiU i PSC acordin "les qüestions més rellevants".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Acords que, sense ser excloents, ni exclusius, donin estabilitat a qüestions centrals, com hauria de ser també la llei electoral. Crec que totes dues forces polítiques ens hi hem de sentir molt compromesos", sosté. Segons Duran, "la ciutadania no comprendrà que CiU i el PSC hagin estat capaços de posar-se d'acord amb un projecte que certament crearà llocs de treball -però que en part s'identifica amb el joc- i que, en canvi, no ho fem amb una necessària i regeneradora llei electoral".

stats