Política 02/10/2013

Duran devia més d'un milió d'euros en hipoteques fa un any

Paga crèdits per dos pisos, una casa i quatre places de pàrquing

Ara
1 min

BarcelonaNo li falta pas raó al líder d'Unió i portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, quan afirma que no podria viure amb el sou d'un professor d'universitat, tal com ha explicat aquest matí a Catalunya Ràdio quan exposava els seus arguments per no deixar l'activitat política. I és que, segons consta a la declaració de patrimoni que va lliurar al Congrés a finals de l'any 2011, fa un any i mig el líder d'Unió devia al Banc de Santander i al BBVA més d'un milió d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder d'Unió paga en aquest moment tres hipoteques, i dues d'aquestes les ha ampliat en els darrers anys. En concret, devia poc més d'un milió d'euros per les hipoteques sobre un pis a Barcelona amb tres places de pàrquing, un apartament amb plaça de pàrquing també a la capital catalana i una casa a Girona, que és la que té la hipoteca més alta (en total ha demanat al banc 860.000 euros per pagar-la des de l'any 2008). A Lleida hi té un pis i places de pàrquing lliure de càrregues.

Duran cobra de CiU 28.000 euros en concepte de dietes, a més del seu sou del Congrés, que és un dels més alts de la cambra, ja que a més del sou de diputat i les dietes hi suma els plusos de portaveu del grup de CiU i el de portaveu de comissió.

stats