Política 31/10/2014

L'auguri de Duran: govern PP-PSOE a l'horitzó per fer front al "terratrèmol" Podem

El líder d'Unió alerta que, amb els escàndols de corrupció i l'increment de les desigualtats, "el populisme mai no havia tingut tan adobat el terreny per créixer i per multiplicar-se"

Ara
1 min

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha llançat aquest divendres un auguri des de la seva carta web a la militància. Segons Duran, "la corrupció i l'increment de les desigualtats a la societat espanyola converteixen en asfixiant la situació". "El populisme mai no havia tingut tan adobat el terreny per créixer i per multiplicar-se", ha alertat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran deixa caure que la propera enquesta del CIS, que es difondrà a principis de la setmana que ve, abocarà uns resultats que trencarien definitivament el bipartidisme a Espanya. "Podem farà trontollar les perspectives d'estabilitat de futur", ha avançat. Per les enquestes de què Duran té coneixement, tant a l'ajuntament com a la Comunitat de Madrid, Podem "passa a ser la segona opció electoral". "Terratrèmol a la vista, doncs, i per primera vegada govern de coalició PP-PSOE a l'horitzó, no només a Madrid, sinó també al govern de l'Estat", ha vaticinat.

El portaveu de CiU al Congrés també s'ha mostrat d'acord amb l'afirmació que Esperanza Aguirre feia aquesta setmana en el sentit que els partits tradicionals estan fent "el millor espot publicitari" per a Podem, tirant-se els plats pel cap i acusant-se mútuament d'estar corroïts per la corrupció.

stats