Política 25/10/2014

Duran diu que Rajoy cometria "un error" si impugna el nou 9-N

El líder d'Unió afirma a Twitter que "els catalans hem de poder expressar per alguna via els nostres sentiments sobre el futur"

Acn
1 min

BarcelonaEl president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que "seria un error" impugnar el procés participatiu del proper 9-N, possibilitat que aquest divendres va apuntar el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que ha demanat un informe per aturar la consulta alternativa davant el Tribunal Constitucional. "Rajoy insisteix en la possibilitat d'impugnar el procés participatiu del #9N. Seria un error", escriu el líder d'Unió al seu compte de twitter. Duran afegeix que "els catalans hem de poder expressar per alguna via els nostres sentiments sobre el futur".

Hores després, ha explicat que "si Rajoy prohibeix el procés participatiu, sortirà més gent al carrer". Per Duran, Rajoy "hauria de reconèixer que Mas no ha fet cap il·legalitat" i ha instat el president del govern a moure fitxa: "Ara ja és hora que l'Estat posi sobre la taula una proposta política per referendar legalment", ha assegurat. El dirigent democristià ha afegit que "Rajoy hauria de deixar-se de recursos i més recursos davant dels tribunals".

stats