POLÍTICA
Política 02/02/2013

Duran: "Estic convençut que Rajoy és una persona honesta, però les explicacions són insuficients"

El secretari general de CiU demana al PP que impulsi "reformes i canvis en la política" després d'escoltar el president del govern espanyol

Acn
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida va proposar ahir que els partits consensuïn unes pautes d'actuació contra els corruptes.

BarcelonaEl secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha volgut demostrar una primera reacció al discurs del president espanyol, Mariano Rajoy, pel cas Bárcenas. Duran ha publicat quatre tuits a Twitter on assegura que està "convençut que Rajoy és una persona honesta" i reconeix la "bona fe en les explicacions" de Rajoy, però considera les paraules del president espanyol "del tot insuficients".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Rajoy haurà de donar més explicacions. Avui s'ha equivocat en no admetre preguntes", afegeix, tot afirmant que el PP ara té "dos camins: el pim, pam, pum, o posar-se a disposició per fer reformes, canvis en la política i mesures concretes". "M'apunto al segon", diu Duran. Els tuits de Duran i Lleida es completen valorant de nou el discurs de Mariano Rajoy. "Certes o no, les acusacions al PP, la ciutadania les dóna per bones. I les paraules no són suficients", conclou el número dos de CiU a Twitter.

stats