ELECCIONS ANDALUSES
Política 23/03/2015

Sánchez-Camacho demana al PP més autocrítica i treballar dur davant dels comicis de maig

La líder del PP de Catalunya assegura que la derrota a Andalusia és de tot el partit

Efe
2 min
El govern espanyol va delegar en Alícia Sánchez-Camacho el balanç de la reunió.

MadridLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assenyalat que, davant els resultats obtinguts pel seu partit a Andalusia, cal fer més "autocrítica" i els populars han d'explicar-se "millor" sobre la seva gestió i treballar "dur" davant les municipals i autonòmiques del 24 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes en arribar a la seu del PP per assistir al Comitè Executiu Nacional del PP, Sánchez-Camacho ha admès que el resultat a les eleccions andaluses "no és bo" ni el que esperava el seu partit, malgrat que s'ha fet una "molt bona campanya".

"Hem d'escoltar la veu dels andalusos", ha dit Sánchez Camacho, per qui el PP ara ha de treballar per fer una "excel·lent oposició" a Andalusia de la mà de Juanma Moreno. I també ha apuntat que s'ha de "saber interpretar" i "llegir" el que han dit els electors andalusos i el PP s'ha de "posar a treballar dur" mirant als comicis de maig.

Ha recordat que el seu partit governa en moltes comunitats i municipis i ha assenyalat que el PP ha de demostrar que és "el partit de l'ocupació, de la recuperació econòmica, el partit seriós" i això és el que ha de fer veure a la ciutadania.

Sobre la irrupció de partits com a Ciutadans al parlament andalús, Sánchez Camacho ha assenyalat que la formació d'Albert Rivera ha obtingut resultats similars als de Catalunya. A més, considera que Ciutadans està aconseguint el vot de càstig no només procedent del PP sinó també d'altres formacions. En qualsevol cas, ha insistit que el PP és la formació que "ha aconseguit treure Espanya de la crisi", i no un partit "que parla a la televisió i que cau simpàtic".

I sobre la derrota a Andalusia, la presidenta del PP català ha advertit que el resultat obtingut és del PP andalús i del conjunt del partit. "El PP som tots", ha assenyalat Sánchez-Camacho, qui en qualsevol cas s'ha mostrat convençuda que els electors acabaran veient que el seu partit és el que ha tret el país de la crisi i per això revalidarà el govern espanyol.

stats