ELECCIONS ESTATALS
Política 01/07/2015

El PP creu que fer les eleccions espanyoles i les catalanes el mateix dia mobilitzaria el vot unionista

El vicesecretari de Comunicació dels populars assegura que Rajoy "té bon olfacte" per a aquest tipus de coses però també apunta que el novembre s'haurà reduït l'atur i els governs de PSOE i Podem "s'hauran desgastat"

Acn
1 min
Pablo Casado, en una imatge d'arxiu / EFE

MadridEl vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dimecres que fer coincidir les eleccions espanyoles amb les catalanes mobilitzaria "el votant del Partit Popular i el bloc constitucionalista". "El nostre votant a Catalunya es mobilitza quan hi ha eleccions generals igual que la resta de votants constitucionalistes, els pocs que queden al PSC, Ciutadans i veurem que passa amb Unió", ha manifestat Casado. Per aquest motiu, no descarta que el president espanyol pugui avançar els comicis estatals: "Mariano Rajoy té bon olfacte per a aquest tipus de coses perquè ha dirigit i ha encapçalat moltes campanyes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vicesecretari de Comunicació del Partit Popular ha fet aquestes manifestacions durant una entrevista a Es Radio recollides per l'ACN on també ha dit que existeixen arguments per celebrar les eleccions generals a finals d'any. "Novembre és un bon mes per celebrar eleccions perquè es crearan més de mig milió de llocs de feina i perquè els governs on ha entrar Podem i el PSOE s'hauran desgastat perquè cada dia que passa veiem més despropòsits", ha conclòs.

De fet, la presidenta del Partit Popular de Madrid, Esperanza Aguirre, ha traslladat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, la necessitat de fer coincidir les eleccions generals amb les catalanes del pròxim 27 de setembre. "He arribat a la conclusió que és el que més convé a Espanya", ha subratllat Aguirre durant la roda de premsa posterior a la reunió del comitè de direcció de la formació a Madrid.

stats