ELECCIONS EUROPEES
Política 21/05/2014

El PP, "indignat" per la "passivitat" i la "negligència" dels Mossos davant l'agressió al cotxe de Montoro

El partit presentarà una queixa formal al Departament d'Interior per un dispositiu que considera negligent i que ha posat en risc la integritat del mateix ministre, els dirigents del PP que hi eren i els assistents en el míting, al teatre del Pòsit

Marc Colomer
1 min

Vilanova i la GeltrúEl PP no pensa deixar-ho passar. El partit ha anunciat que presentarà una queixa formal al Departament de l'Interior pel "dispositiu negligent" que "no ha garantit la seguretat" del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i la resta de dirigents del PP i els assistents en l'acte de campanya que es feia al teatre Pòsit de Vilanova i la Geltrú, i del qual han hagut de fugir en cotxe, que ha estat apedregat per un grup de violents que s'ha camuflat enmig de manifestants de la PAH i veïns de Vilanova que escridassaven la comitiva popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els Mossos d'Esquadra antiavalots no ha actuat en cap moment malgrat el llançament de pedres i ampolles. És més, els manifestants més violents havien bloquejat una de les dues sortides amb jardineres, que contenien els manifestants que escridassaven els populars. Han estat un grup d'assistents al míting del PP els que han retirat les jardineres perquè el cotxe de Montoro i Camacho pogués fugir, davant la "passivitat" dels Mossos.

Acte comunicat

Segons han explicat a l'ARA fonts del PP, el partit ja havia posat en coneixement dels Mossos que tenia constància que s'organitzava un 'escrache' en l'acte dels populars a Vilanova i la Geltrú, però la policia catalana no ha dimensionat el dispositiu per fer front a la multitud, que s'ha acabat concentrant davant el teatre on es feia l'acte del PP. Els assistents al míting i el mateix candidat Fisas s'han hagut de quedar aixoplugats dins el teatre fins que els manifestants s'han dissolt per pròpia voluntat.

Les fonts del PP consultades han mostrat "indignació" pel dispositiu policial. A més, han recordat que aquesta campanya ja han comptabilitzat 14 'escraches', que asseguren que en altres casos també han estat violents.

stats