ELECCIONS EUROPEES
Política 21/05/2014

Montoro ha de fugir en cotxe atacat per un grup de violents a Vilanova i la Geltrú

Ja hi havia hagut moments de tensió a l'arribada del ministre, però la situació s'ha complicat, quan unes 150 persones bloquejaven la sortida. Un grup de violents ha llançat pedres i ampolles de vidre contra el cotxe del ministre, que ha hagut de fugir

Marc Colomer
1 min

Vilanova i la GeltrúUn grup de violents amb simbologia anarquista ha apedregat i llançat ampolles contra el cotxe del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a la sortida d'un míting electoral a Vilanova i la Geltrú. El cotxe del ministre ha hagut de fugir obrint-se pas entre la multitud, que etzibava cops de pal al vehicle. S'han viscut moments de gran tensió, i el PP ho ha atribuït directament a la "passivitat" dels Mossos d'Esquadra, que no ha intervingut en cap moment.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els violents s'han fet fonedissos entre la multitud, entre els quals hi havia manifestants de la PAH i veïns anònims que s'havien congregat davant el teatre Pòsit de Vilanova -propietat de la Confraria de Pescadors i que el PP havia llogat- per escridassar els dirigents del PP, entre ells també Alícia Sánchez-Camacho i el candidat Santiago Fisas. Els assistents en l'acte del PP s'han hagut de refugiar al Pòsit fins que han marxat els manifestants.

stats