Eleccions municipals

Què s'ha votat en cada carrer de Catalunya? El mapa més detallat dels resultats electorals

Us oferim el mapa de guanyadors de les eleccions municipals a Catalunya per seccions censals

ARA
1 min

BarcelonaDiumenge a la nit vam tenir una fotografia completa dels guanyadors de les eleccions municipals a cada poble i ciutat de Catalunya i aquest dilluns podem filar encara més prim: qui ha guanyat en cada secció censal del país?

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El mapa per colors d'aquesta notícia suggereix la fortalesa de les candidatures guanyadores en la majoria dels municipis. Per exemple, a Badalona Xavier García Albiol arrasa a gairebé totes les seccions censals: guanya en 164 de 167 i només en perd una a mans de Guanyem i dues que van a parar al PSC. A l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín ha perdut la majoria absoluta, però no força de penetració als barris, i ha guanyat en 225 de les 226 seccions censals, amb ERC vencent en un oasi al centre de la ciutat. Podeu revisar quin és el cas del vostre poble si està tot pintat del mateix color o hi ha gaire divisió d'opinions.

Encara no trobareu dades per a una trentena de municipis com Lloret de Mar, Tossa de Mar o Blanes, perquè el ministeri de l'Interior no ha distribuït dades dels 26 municipis de la Junta Electoral de Zona de Santa Coloma de Farners. Tan bon punt ho faci les podreu consultar en aquest mateix mapa.

stats