28-N
Política28/11/2010

Sánchez-Camacho: “Comença el canvi a Espanya”

El PP llegeix en clau espanyola el resultat de les eleccions al Parlament i Alicia Sánchez-Camacho, que bat el màxim històric de Vidal Quadras, diu que el canvi a Espanya “comença aquesta nit”

Lara Bonilla

BarcelonaEn una intervenció bilingüe davant els periodistes, la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha destacat el "resultat històric" del seu partit que ha aconseguit 18 diputats superant així els 17 d'Aleix Vidal Quadras l'any 1995. El Partit Popular torna així a ser la tercera força política al Parlament de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Reitero el meu compromis i el del Partit Popular, no defraudarem, complirem amb el nostre programa electoral i donarem resposta als problemes reals dels catalans", ha dit Sánchez-Camacho. Segons la líder popular, el resultat demostra que "els ciutadans confien en el PP per sortir de la crisi".

Cargando
No hay anuncios

Ha fet una lectura dels resultats electorals en clau espanyola i ha assegurat que "el canvi a Espanya comença avui amb el resultat històric del PP a Catalunya". També ha agraït a Mariano Rajoy "el seu compromís amb Catalunya".

Eufòrica, la líder popular, que ha defensat el model lingüístic i les polítiques d'immigració del seu programa electoral, ha exclamat: "Hem guanyat, bravo pel PP", en referència als 18 diputats obtinguts que són el millor resultat de la seva història. Sánchez-Camacho ha comparegut després davant la militància i ha fet un discurs íntegrament en castellà que ha acabat amb un "Viva Cataluña y Viva España".