Publicitat
Publicitat

ELECCIONS 20-N

Àngel Ros: "La campanya del PSC no m'ha agradat, francament"

L'alcalde de Lleida evita carregar directament contra Chacón però demana al partit que faci autocrítica amb vista al congrés

L'alcalde de Lleida i aspirant a liderar el PSC, Àngel Ros, s'ha desmarcat aquest dilluns de la campanya electoral dels socialistes. "La campanya del PSC no m'ha agradat, francament; no ha estat una campanya en positiu", ha dit Ros en una entrevista a RAC1. Amb tot, Ros ha evitat carregar directament contra la candidata Carme Chacón: "No vull personalitzar la derrota en la figura de Chacón, però és evident que una derrota així no ajuda a liderar el partit". Ros demana, això sí, que el partit faci autocrítica amb vista al congrés de la formació per escollir nova direcció.

"Sens dubte hem perdut les eleccions per la crisi econòmica. És la causa, però n'hi ha més. Hem perdut la referència d'aquest catalanisme de progrés que era el que parava el PP. Per això ens ha superat CiU. També hem perdut la cursa de les esquerres, per això la pujada d'ICV i l'abstenció. Si no tenim en compte això en el proper congrés no haurem tocat fons", ha conclòs. Àngel Ros també ha admès que el PSC no té un discurs prou clar sobre el pacte fiscal.

L'alcalde de Lleida, que ja ha dit que aspira a liderar el PSC, també ha comentat que el nucli dur actual del partit ha de ser a la futura direcció del partit, en referència al vicesecretari d'organització Miquel Iceta.

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT