Política08/07/2014

Enric Masip, Núria Picas i 18 esportistes més es mullen pel 9-N en un vídeo

Un dels exjugadors més destacats de l'handbol del Barça i de la selecció espanyola interpreta un seleccionador català que demana un esforç més als jugadors

Ara

Barcelona"Nois, sé que esteu cansats, que és difícil mantenir la força del principi, quan tot semblava més fàcil. Però alguna vegada heu aconseguit alguna cosa important sense esforç?".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Són les paraules d'un seleccionador català imaginari, interpretat per l'exjugador d'handbol Enric Masip –una figura del Barça i de la selecció espanyola–, adreçant-se al vestidor, format per la corredora i ciclista de muntanya Núria Picas –una de les esportistes catalanes que més clarament s'ha posicionat sobre la reivindicació de la independència– i 18 esportistes més de diverses disciplines.

Cargando
No hay anuncios

Es tracta d'un vídeo de la sectorial esportiva impulsat per la sectorial d'esports de l'ANC i la la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes per fer campanya per la consulta del 9-N.

"Fora ens respecten, però no ens podem relaxar, ens queda molta feina per fer, però l'hem de fer ara, no podem reservar forces per al final perquè ja hi som [...] la vostra llibertat és la que està en joc", conclou Masip.