Política 05/08/2019

Errejón assegura que ell sí que hauria acceptat l'última oferta de Sánchez a Iglesias

El líder de Més Madrid no descarta liderar un projecte d'àmbit estatal

Ara
1 min
L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i el candidat a la presidència de la Comunitat, Íñigo Errejón, en una imatge d'arxiu

MadridEl líder de Més Madrid i ex número dos de Podem Íñigo Errejón està convençut que ell sí que hauria acceptat l'última oferta de Pedro Sánchez, de tres ministeris i una vicepresidència, a Unides Podem. Amb un breu i rotund 'sí' ha respost a aquesta qüestió, en una entrevista a 'El País' publicada aquest dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Errejón ha demanat una "mirada llarga" als líders polítics a l'hora de negociar, que significa "el contrari de Twitter". "Ningú està pensant en d'aquí deu anys, sinó en el pròxim telenotícies, i així és impossible fer cap sacrifici, perquè no val la pena res si tot és mercaderia que es gasta ràpidament", ha reflexionat el líder d'esquerres, que ha negat que treballi en un projecte d'àmbit estatal, malgrat que no ha descartat fer-ho en un futur. "La política fa moltes voltes. Soc a Més Madrid i tinc temps per construir una organització. Em ve degust fer-ho bé", ha dit.

stats