Política 25/05/2015

CiU es revolta contra els retrets de Colau: "És d'una baixesa important, tenim paciència fins a cert punt"

"Si ha d'estar quatre anys retraient-nos coses, la ciutat i el país se'n ressentiran", ha advertit Lluís Corominas

Roger Mateos
1 min
Lluís Corominas i Ramon Espadaler, durant la roda de premsa d'aquest dilluns. / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl secretari general de CiU, Ramon Espadaler, i el secretari general adjunt de la federació nacionalista, Lluís Corominas, s'han mostrat indignats amb el to de l'alcaldable de Barcelona en Comú i guanyadora del pols electoral de diumenge, Ada Colau, que aquest dilluns ha acusat el govern municipal de Xavier Trias de signar "contractes d'última hora que comprometen el pressupost dels pròxims anys".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Corominas no ha entrat a debatre sobre si s'estan signant contractes 'in extremis' a l'Ajuntament de Barcelona, però sí que s'ha queixat de les paraules de Colau malgrat que ja és virtualment la futura alcaldessa de la ciutat: "És sorprenent que encara estigui amb aquest to". "És d'una baixesa molt important", ha dit Corominas, que ha advertit que la seva formació té "paciència fins a cert punt".

Segons Corominas, "amb un discurs a la contra com el que ha fet Colau no sé si es poden construir gaires coses". "Si ha d'estar quatre anys retraient-nos coses, la ciutat i el país se'n ressentiran", ha advertit Corominas, que ha denunciat els "insults" de Colau cap a CiU. També Espadaler s'ha queixat de les "acusacions permanents" de Colau. "No s'ha adonat que ja s'ha acabat la campanya", ha afegit.

stats