Política 12/12/2015

"Som la gent corrent, treballadora, rebel": l'espot d'Unitat Popular-Esquerra Unida per al 20-D

El vídeo electoral, protagonitzat per Alberto Garzón, recorda esdeveniments històrics com la revolució dels clavells o el 15-M

Ara
1 min

Barcelona"Pot semblar que ens hem quedat tots sols, però no ho estem. Som la gent corrent, treballadora, rebel. ¿Què hi farem si en tancar els ulls ens emocionen els mateixos records?". Així s'expressa el candidat a la presidència del govern espanyol per Unitat Popular - Esquerra Unida, Alberto Garzon, a l'espot electoral de la candidatura, on fa un repàs a diferents esdeveniments històrics que han marcat un abans i un després:des de Salvador Allende fins el 15M, passant per la Revolució dels Clavells portuguesa o les manifestacions del 'No a la guerra'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Inspirat per aquells moments, el partit advoca per construir un nou país que no contempli el "terrorisme masclista", que no tingui privilegis pels polítics i que tingui una banca pública. Els de Garzón van més enllà i també demanen articular "un país verd, net i sostenible" i que tingui sanitat i universal i educació pública.

A Twitter, Esquerra Unida ha aprofitat el seu vídeo de campanya per contestar amb ingeni a l’espot del Partit Popular

stats