Publicitat
Publicitat

EUSKADI BUSCA LA PAU

L'esquerra abertzale lamenta que la seva posició hagi pogut "humiliar" les víctimes

En un comunicat, el col·lectiu expressa un "profund pesar" per les conseqüències derivades "de l'acció armada d'ETA"

L'esquerra abertzale ha expressat aquest diumenge un " profund pesar" per les " conseqüències derivades de l'acció armada d'ETA" i per la seva " posició política " al respecte , "en la mesura en què hagi pogut suposar , no de manera intencionada , un dolor afegit o un sentiment d'humiliació cap a les víctimes " . L'antiga Batasuna ha fet pública aquest migdia, en un acte multitudinari al Palau Kursaal de Sant Sebastià, una declaració en què reconeix que " cap a unes víctimes" els ha faltat " la sensibilitat mostrada amb les altres [les d'ETA]" .

Dirigents de l'esquerra abertzale , com Rufi Etxeberria , Maribi Ugarteburu i Pernando Barrena , han assistit a aquest acte polític que ha comptat , a més , amb la presència de representants institucionals de Bildu , com el diputat general de Guipúscoa , Martin Garitano .

En el text , l'esquerra abertzale reconeix "sense embuts " la seva falta de sensibilitat cap a les víctimes d'ETA i expressa el seu desig que aquest pronunciament "sigui acceptat amb la mateixa sinceritat amb què es mostra ".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT