Política 26/12/2014

Els fiscals Anticorrupció de Barcelona i Madrid detecten intromissions en els seus sistemes informàtics

Fernando Bermejo i Juan José Rosa asseguren que els han desaparegut carpetes dels ordinadors i que els han entrat en els correus electrònics des de servidors russos

Efe
1 min

MadridAlmenys dos fiscals Anticorrupció han detectat en els últims mesos intromissions en els seus sistemes informàtics, que han provocat la desaparició de carpetes dels ordinadors i entrades en els seus correus electrònics des de servidors russos, segons han confirmat a Efe fonts fiscals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La notícia, avançada avui per 'El Mundo', se centra en els fiscals de l'àrea d'Anticorrupció i, segons ha pogut saber Efe, ha afectat almenys el fiscal de Barcelona Fernando Bermejo i el de Madrid Juan José Rosa.

Les dues intromissions es van produir fa uns mesos, segons han indicat les fonts, que han explicat que, en el cas de Bermejo, va detectar que una adreça russa havia entrat en el seu correu electrònic quan aquest fiscal investigava casos relacionats amb la màfia d'aquest país.

Els fets s'estan investigant i s'espera que un informe policial aclareixi l'adreça IP des d'on es va produir l'entrada al seu correu.

stats