La Fiscalia de Barcelona suspèn una trobada amb la premsa mentre la cúpula fiscal continua reunida a Madrid

En un correu enviat ahir a la nit es convocaven els mitjans per lliurar un comunicat "sobre la situació actual" de la Fiscalia i s'especificava que no s'admetrien preguntes

La Fiscalia de Barcelona ha posposat aquest matí de dimecres una trobada amb la premsa on s'havia de lliurar un comunicat "sobre la situació actual" de la Fiscalia, arran de la querella del 9-N i la negativa dels fiscals catalans a presentar-la.

En un correu enviat ahir a la nit pel portaveu es convocaven els mitjans per lliurar un comunicat i s'especificava que no s'admetrien preguntes. La convocatòria, però, ha quedat anul·lada 'sine die'.

L'anunci s'ha produït minuts després que es filtrés que el fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha presentat aquest dimecres a la cúpula fiscal –que encara està reunida– una proposta de querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas; la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Educació, Irene Rigau, per quatre delictes: desobediència, prevaricació, malversació i usurpació de funcions en la organització del 9-N.