Política 06/06/2013

Homs, sobre el dret a decidir: "És un principi que acabarà caient com una poma madura"

El portaveu del Govern diu a Catalunya Ràdio que el govern espanyol intenta vetar la consulta perquè "té por del resultat". Assegura que el Govern assumirà el resultat, "sigui quin sigui", i "actuarà en conseqüència"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, està segur que el poble de Catalunya podrà exercir el seu dret legítim de decidir, i que ho podrà fer abans de finalitzar el 2014. "Treballarem perquè així sigui", ha dit en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', en què ha remarcat: "És un principi que acabarà caient com una poma madura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha demanat d'articular la consulta de manera que tothom que es consideri "demòcrata" se senti interpel·lat i hi vulgui participar. "També és la consulta de la senyora Sánchez-Camacho i del senyor Albert Rivera", ha dit el portaveu del Govern, que ha lamentat que el govern espanyol intenti vetar el procés referendari perquè "té por del resultat".

El conseller de la Presidència assegura que el Govern assumirà el resultat de la consulta, quan se celebri, "sigui quin sigui", i "actuarà en conseqüència".

stats