Política 08/09/2014

La fundació de Jordi Pujol inicia els tràmits per dissoldre's

El Patronat de la Fundació Centre d'Estudis Jordi Pujol així ho ha acordat en una reunió recent després de valorar les dificultats que suposaria seguir la seva tasca després de l'escàndol per l'evasió fiscal de l'expresident

Ara
1 min
Jordi Pujol vincula la força del procés amb la del lideratge de Mas

BarcelonaLa Fundació Centre d'Estudis Jordi Pujol ha iniciat els tràmits per dissoldre's, segons ha anunciat aquest dilluns en un comunicat. El Patronat de l'entitat així ho ha decidit en una reunió recent després de constatar que "en la situació actual seria molt difícil desenvolupar la seva tasca, així com seguir sol·licitant i obtenint mecenatge privat, convenis amb altres entitats i institucions i donacions d'empreses i particulars com els que han permès fins ara la viabilitat de les activitats del Centre d'Estudis Jordi Pujol".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el comunicat que ha distribuït el Centre d'Estudis Jordi Pujol aquest mateix dilluns, l'entitat ha mostrat la seva "satisfacció" tant per la gestió com per la feina realitzada durant gairebé deu anys. És per això que asseguren que tenen "l'esperança que més endavant" es puguin "reprendre les activitats principals i que altres institucions i organismes garanteixin la continuïtat d'alguns dels seus projectes més emblemàtics".

Comptes nets

El Patronat de la Fundació Centre d'Estudis Jordi Pujol deixa clar també que, "conforme a la llei", els seus comptes "han estat puntualment presentats a les institucions competents sense incidències, i que les aportacions econòmiques rebudes han estat destinades correctament als objectius fundacionals".

stats