Política 30/06/2014

L'eurodiputat d'Unió retreu a ERC que demani "lleialtat" a Duran sense haver "escoltat" el seu discurs

Francesc Gambús convida els republicans a repassar la intervenció en què el líder democristià va proposar un "gran moviment" de centre català que defugi els "frontismes"

Ara
1 min
Duran va ser ahir a Sitges amb Francesc Gambús, director general d’Exteriors, i l’eurodiputat Salvador Sedó. Un dels dos serà candidat del partit a Europa.

BarcelonaL'eurodiputat d'Unió, Francesc Gambús, ha retret aquest dilluns a ERC que demani "lleialtat" a Josep Antoni Duran i Lleida. En la clausura de l'Escola d'Estiu d'Unió, aquest diumenge, Duran va fer una crida a bastir un "gran moviment" de centre català que defugi els "frontismes". Com a rèplica, el secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, ha dit que espera que Duran "segueixi lleial al procés i a la consulta". La reacció d'ERC al discurs de Duran no ha agradat a Gambús, que des del seu compte a Twitter ha afirmat que exigir-li lleialtat al procés significa que "no han escoltat" la intervenció del líder d'Unió i "no tenen intenció d'escoltar-la en qualsevol cas".

stats