CONSULTA DEL 9-N
Política 11/10/2014

Centenars de voluntaris porten la 'gigaenquesta' a més de 250 municipis

Santa Coloma de Gramenet, Terrassa i Castelldefels són ciutats on ha arribat la campanya 'Ara és l'hora'

Europa Press
1 min

BarcelonaMilers de voluntaris han portat aquest dissabte a més de 250 municipis catalans la 'gigaenquesta', la campanya porta a porta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural que pregunta als ciutadans com volen que sigui una Catalunya independent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els municipis on s'ha celebrat la segona onada de la campanya s'inclouen Santa Coloma de Gramenet –que ha comptat amb prop de 800 voluntaris–, Terrassa –350– i Castelldefels –uns 200–, on l'Ajuntament ha volgut prohibir la megafonia per al discurs polític però s'ha celebrat igualment. La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha participat en l'acte de Castelldefels –inicialment havia de fer-ho des de Terrassa–, on ha criticat que el consistori, governat pel PP, "prohibeixi que els ciutadans s'expressin". "Digui el que digui el PP, Castelldefels també votarà el 9-N; votarem tots per fer un país nou", ha asseverat després de remarcar que és demòcrata per sobre d'independentista.

A Terrassa, la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha ressaltat acompanyada per representants dels partits pro consulta –Josep Rull (CDC) i Oriol Amorós (ERC), entre d'altres– que "no es pot detenir la voluntat i la il·lusió de tanta gent". Referint-se al que ha passat a Castelldefels, ha defensat: "Davant d'agressions a la democràcia, responem amb més democràcia".

stats