POLÍTICA
Política 09/04/2013

El Govern deplora que PP i PSOE posin límits al diàleg

Homs adverteix que qualsevol hipotètica reforma constitucional que es proposi, hauria de recollir el dret a decidir de Catalunya

O.march / M.colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha deplorat aquest dimarts que de les converses que ha mantingut fins ara el president de la Generalitat, Artur Mas, se n'extregui que tant PP com PSOE posen límits al diàleg. "Sorprèn la sensació que diuen diàleg sí, però d'això i d'allò no se'n pot parlar", ha argumentat en clara resposta al no rotund també del líder del PSOE al dret a decidir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després de la reunió del consell executiu, Homs ha refermat la intenció del Govern i del president de la Generalitat de fer el procés fonamentat en el diàleg amb el govern espanyol.

Reforma constitucional i dret a decidir

En qualsevol cas, després que Mas es reunís diumenge amb el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el del PSC, Pere Navarro, a Madrid, Homs ha advertit que qualsevol hipotètica reforma constitucional ha de preveure el dret a decidir de Catalunya. Això sí, no ha amagat escepticisme entorn a la reforma constitucional que diu defensar el PSOE, però que encara no ha detallat com vol que es concreti.

stats