Política 24/02/2015

El Govern denuncia que Rajoy "és el primer de no complir la llei"

El portaveu Francesc Homs lamenta que el president espanyol es "congratuli que no es pugui expressar la democràcia"

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern i conseller de Presidència, Francesc Homs, ha lamentat que el president espanyol, Mariano Rajoy, es "congratuli que no es pugui expressar la democràcia" quan defensa que no deixarà que es qüestioni la unitat d'Espanya. Segons Homs, el mateix govern espanyol que exigeix el compliment de la llei és el que se la "salta a la torera".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Quedem perplexos de constatar que Rajoy s'empara en el compliment de la llei quan ell és el primer de no complir-la", ha afirmat Homs. De fet, ha recordat que el govern espanyol incompleix la disposició addicional tercera, amb el compliment de l'objectiu de dèficit i amb el pagament de les beques i la seva part corresponent de la llei de dependència. "Només que complissin amb la llei ja resoldrien bona part dels problemes que tenim", ha afirmat el conseller tot subratllant que "arraconar" la democràcia "és sorprenent, per no dir greu".

En nom del Govern, Homs ha assegurat que perquè hi hagi diàleg l'executiu espanyol ha de complir la llei en respecte a la democràcia.

stats