Publicitat
Publicitat

El govern valencià creu que rebre regals per Nadal és un "ús social"

S'escuda així dels regals que van rebre alguns càrrecs públics per part d'empresaris segons el sumari del cas Brugal

La portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, ha afirmat avui que rebre regals en determinades dates, com Nadal, és "un ús social" a Espanya i que encara que no existeix un límit legal i que aquest l'estableix "l'ètica i la moral de cadascú".

Sobre les converses que apareixen en el sumari del cas Brugal entre l'empresari i diversos càrrecs públics, ha demanat que es respecti el dret a la presumpció d'innocència i que les coses "es vagin explicant" perquè "qualsevol" trucada de telèfon "descontextualitzada i tallada a trossos "pot donar lloc a males interpretacions.

En aquest sumari l'exalcalde d'Alacant diu a Ortiz que li va regalar un rellotge a l'exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa, perquè li va “sortir dels ous”.

A preguntes dels periodistes sobre aquesta qüestió, ha assenyalat que aquesta decisió acaba amb l'intent del PSPV i de la Fiscalia de "seguir alimentant i fent més gran tot aquest cas" i l'ha qualificat de "correcta i oportuna".

Així mateix, ha informat de la voluntat del Consell d'interposar un recurs de cassació contra la decisió del TSJCV que considera inconstitucional la negativa del Consell a informar sobre la contractació amb empreses de la trama Gürtel, i l'insta a facilitar la documentació que havia demanat Compromís en aquest sentit.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT