Política 16/07/2014

Guanyem Barcelona aconsegueix en deu dies més de la meitat de les 30.000 signatures que es va fixar com a objectiu

Encara així, des de l'organització que lidera Ada Colau avisen que aquestes firmes "no són validació suficient" per a una plataforma que aspira a "transformar la ciutat"

Acn
1 min

BarcelonaLa nova plataforma Guanyem Barcelona, liderada, entre d'altres, per Ada Colau, ha aconseguit en els últims dies quasi 17.000 signatures que donen suport al seu projecte polític. L'organització es va fixar com a objectiu arribar a les 30.000 adhesions electròniques per presentar-se a les eleccions municipals del 2015. En aquests dies, el col·lectiu liderat per Ada Colau està presentant-se als barris de la ciutat i organitzant trobades amb associacions i moviments socials per articular una alternativa d'esquerres. Dilluns passat més de 400 persones, segons Guanyem Barcelona, van participar en un acte a les Cotxeres de Sants. En els propers dies l'organització es presentarà a Nou Barris, Poblenou, l'Eixample i Ciutat Vella.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La plataforma, que va obrir el 26 de juny el procés de validació ciutadana del projecte, tancarà aquesta fase el proper 15 de setembre. Per a aquesta data, esperen arribar a les 30.000 que es van fixar com a objectiu. Tot i així, des de l'organització avisen que aquestes signatures "no són validació suficient" per a una plataforma que aspira a "transformar la ciutat".

stats