Política 14/06/2019

Héctor Sánchez substitueix Joan Josep Nuet com a coordinador d'EUiA

Ara
1 min
L'anterior coordinador d'EUiA, Joan Josep Nuet.

BarcelonaEl consell nacional d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) ha escollit aquest divendres Héctor Sánchez com a nou coordinador de la formació. Fins ara responsable d'organització i finances, Sánchez és pròxim al seu predecessor, el ja dimitit Joan Josep Nuet, que va renunciar després de set anys en el càrrec camí d'una aliança amb ERC.

Al costat de Sánchez, la nova direcció ha estat escollida de manera pràcticament unànime, un cop els crítics han decidit no participar-hi. Amb un aval de 51 vots a favor, un en contra i cap abstenció, la direcció d'EUiA també la integraran Mercedes Vidal (relacions polítiques), Ramón Luque (política institucional, programa i relacions amb Esquerra Unida), Nora Sánchez (territori i coordinadora de la comissió nacional), David Companyon (comunicació) i Alba Blanco (internacional i Europa). L'executiva es completarà amb 13 membres de la comissió nacional i en els propers dies també s'anunciarà el nom del vocal.

Aquesta direcció encapçalarà la formació fins a la 8a assemblea nacional, que, segons va aprovar el consell nacional, serà un cop passades eleccions al Parlament de Catalunya. Els crítics consideren "il·legítima" la nova direcció i no han volgut participar en "maniobres antiestatutàries", segons han explicat diverses fonts a l'ARA.

stats