Política 11/11/2012

Herrera crida a la mobilització el 14-N: "Un sol treballador al carrer tindrà més dignitat que tots els banquers junts"

El líder d'ICV també ha respost a Pere Navarro: "Com hem trobat a faltar el PSC aquests dos anys a l'oposició! Nosaltres sí que representem l'alternativa d'esquerres"

Albert Solé
1 min

IgualadaQuan falten tres dies per a la celebració de la segona vaga general del 2012, Joan Herrera ha aprofitat el míting d'Igualada per fer una crida important a la mobilització: "Queden tres dies per a la vaga general, i en tres dies hem d'omplir els carrers de dignitat. No ens han regalat res i ens ho volen prendre tot".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els treballadors, units som més forts. Un sol treballador al carrer tindrà més dignitat que tots els banquers junts", ha dit el líder d'Iniciativa, i hi ha insistit amb diferents símils.

"Espero que molta gent surti al carrer el 14-N a reivindicar la dignitat d'aquest país", i ha afegit: "Quan ens vull la sang, hem de canalitzar aquesta ràbia per construir, perquè si no agafaran aquesta ràbia i la transformaran en indiferència. Quan ens ajuntem els podem vèncer, i tant que podem".

Resposta a Pere Navarro

Joan Herrera, al final del seu discurs, ha aprofitat per respondre al candidat del PSC, que al matí a Lleida s'havia autoproclamat l'única garantia d'esquerres contra les retallades de CiU. "Nosaltres no diem 'defensem la lluita contra les retallades', quan això no és el que has fet al Parlament de Catalunya", en referència al PSC.

"Ara hi ha una competició per ser la segona força i liderar l'oposició. Ho vol la senyora Sánchez-Camacho, quan aquests dos anys ho ha votat tot al costat del senyor Mas, i ho vol el PSC... Com els hem trobat a faltar aquests dos anys a l'oposició!", i ha afegit: "Nosaltres sí que hem liderat fins ara l'oposició amb deu diputats aquesta legislatura".

stats