Política18/09/2017

Hongria respectarà "la voluntat del poble si se celebra el referèndum"

"Tots hem de respectar la voluntat de les persones, això es diu democràcia", defensa el govern

Ara

BarcelonaHongria "respectarà la voluntat del poble" si Catalunya aconsegueix celebrar el referèndum l'1 d'octubre, segons ha publicat aquest dilluns 'Politico'. "Aquest és un tema intern per al poble espanyol i català i ha de ser la seva decisió: tots hem de respectar la voluntat de les persones, això es diu democràcia", ha apuntat el portaveu del govern, Zoltán Kovács, en una conferència de premsa a Brussel·les.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La voluntat de les persones és sempre el que importa, aquesta és la posició d'Hongria", ha apuntat Kovács, responent els periodistes que li preguntaven sobre Catalunya.

Cargando
No hay anuncios

Maduro, a favor del referèndum

Aquest diumenge el president veneçolà, Nicolás Maduro, es va preguntar qui actua "com a dictador", si ell, que va permetre una consulta convocada per l'oposició contra el procés constituent, o el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, contrari al referèndum a Catalunya.

Cargando
No hay anuncios

"Qui actua com a dictador? Maduro, que va permetre una consulta il·legal, la va protegir i li va donar àmplies llibertats, o Mariano Rajoy, que no vol que el poble de Catalunya digui la seva paraula?", es va preguntar durant el seu programa 'Los Domingos con Maduro'.