Política 09/05/2014

ICV considera que CiU no mereix el vot perquè "atempta contra els drets de la gent"

El candidat ecosocialista a les europees, Ernest Urtasun, recorda a Mas que el procés "no és propietat de CiU" i demana als catalans que també votin per un canvi en les polítiques del Govern

Marc Toro
1 min
Ernest Urtasun durant l'acte de campanya de les europees d'aquest divendres d'ICV

Sta. Perpètua de MogodaEl candidat d'ICV a les europees, Ernest Urtasun, ha respòs aquest dimecres a les declaracions que el president de la Generalitat, Artur Mas, va fer ahir en l'acte d'inici de campanya de CiU, i en què assegurava que un mal resultat del seu partit al 25-M podria debilitar el procés. "Si una cosa ha demostrat el procés és que és plural i que no és propietat de CiU" ha replicat Urtasun, que ha considerat que CiU no mereixen el vot perquè "les seves polítiques atempten contra els drets de la gent".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de reunir-se amb els treballadors d'Alstom de la planta de Santa Perpètua de Mogda, el cap de llista ecosocialista ha demanat als catalans que votin per defensar el dret a decidir però també per forçar un canvi en les polítiques econòmiques i socials aplicades per la 'troica' i els governs català i espanyol.

stats