Política 30/04/2014

Javi López: “Ha pujat la temperatura política, però afrontem la campanya amb normalitat”

El candidat del PSC es presenta a les eleccion europees sota el lema 'Canviem Europa. Aturem Rajoy'

Sara González
1 min

Barcelona"Ha pujat la temperatura política, però afrontem la campanya amb normalitat", ha assegurat aquest divendres el candidat del PSC a les europees, Javi López, qui ha precisat que agressions com les que va patir el primer secretari del partit, Pere Navarro, diumenge passat a Terrassa "no passen sovint, però abans no passaven".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

López ha fet públic que el seu lema de campanya per a les europees serà 'Canviem Europa. Aturem Rajoy'. I és que pels socialistes catalans creuen que els comicis del 25 de maig seran una "oportunitat" per imposar-se a la dreta i fer "un punt i a part" a les polítiques econòmiques que s'han fet en els darrers anys. Però el candidat del PSC avisa que també seran una "revàlida" a la política de Mariano Rajoy. ". Hi haurà una lectura de qui guanya i els únics capaços de derrotar Rajoy som nosaltres", ha avisat.

El candidat del PSC ha insistit que el més important en aquestes eleccions és l'oportunitat per evitar que la troica segueixi portant les regnes de la UE i que, per tant, no "donarà l'esquena" a la consulta però no serà una prioritat en la seva campanya. Sobre l'enquesta del CEO, que situa els socialistes com la tercera força més votada el proper 25 de maig, López ha insistit que estem davant "un canvi de cicle electoral" i ha subratllat que el seu partit té garantits l'entrada de dos eurodiputats. "A partir d'aquí, treballarem perquè ens facin confiança", ha sentenciat.

stats